koleksi: paper bag

saya pasti semua orang akan dapat paper bag bila beli barang. tak kisahlah di mana dan apa barang yang dibeli. dan confirm bila sampai je rumah….simpan barang baru tu dan buang paper bagnya kan? haaaaaaa…..tidak bagi saya!…..hehehe….

asal saja paper bag tu cantik…saya akan simpan. apatah lagi jika barang yang dibeli tu barang berharga atau barang hadiah daripada keluarga dan kawan-kawan…lagilah, bukan takat hadiahnya yang disimpan…malah paper bag yang mengusung hadiah tu jugak akan saya simpan sebagai kenangan.

koleksi paper bag warna putih.

 

hitam putih

warna hitam.

warna-warni..

semuanya…

setiap beg ada cerita. bukan setakat suka-suka simpan beg ni. beg kirana tu rasanya dah hampir seusia dengan perkahwinan kami. sementara kek secret recipe adalah hadiah birthday daripada abe matt. itu adalah kek secret recipe yang pertama dia beli 5 tahun dulu. keknya dah lama abis makan..tapi begnya masih disimpan…hehe… begitu juga beg poh kong dan mah wah optical..ianya hadiah.

semua koleksi beg setelah dilipat kemas akhirnya akan disimpan dalam satu beg…so jimat ruang.

ddmk: terlalu sentimental sangatkah?….ahakss…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s