dubai the 2nd~ selamat tinggal Atlantis

hari terakhir di dubai, melihat matahari terbenam di depan Atlantis. subhanallah…cukup cantik…

ramai pengunjung hotel mahupun bukan yang menginap di sini datang bersantai di tepi laut. tidaklah menjadi kesalahan pun, tak semestinya kena jadi tetamu hotel baru boleh menikmati kemudahan di sini.

memang seronok apabila kita berhadapan dengan lautan yang luas terbentang sambil menghirup udara segar laut arab, dengan anginnya yang sentiasa bertiup kuat.

disediakan pulak 1 van bergerak yang menjual santapan ringan. hmm..cukup syarat dah tu! makan aiskrim, muffin, donut dan air kopi….sambil dok melepak depan laut.

~ malam terakhir. pemandangan dari bilik.

~ morning! time to go home. semua nak balik dah. tapi bagi yang habis cuti je, yang baru nak start cuti sentiasa ada.

~ check-out. abe matt tengah sign tu. patutlah dok garu tapak tangan kiri dia…hehee

~ pintu masuk Atlantis. tak boleh nak tunggu line clear untuk ambik gambar pintu, orang sentiasa keluar masuk. kebetulan pulak pasangan ni lalu. baik uncle tu, dia maintain senyum..

~ pintu besi. jarang jumpa pintu hotel jenis macam ni. biasanya semua pintu sliding kan?

~ kat lobi luar..

~ kami nak balik doha…hehee…

~ on the way ke airport. inilah Burj Arab. tak sempat nak pergi, ambik gambar dari jauh je la…

alhamdulillah…kami selamat pergi dan kembali. banyak kenangan manis dengan percutian kali ni. tak sangka sungguh dapat jejakkan kaki di the palm, sedangkan selama ni hanya mengaguminya dari jauh. syukur….yang tak terhingga…:)

ddmk: dubai the 3rd?…..ehehh..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s