Qatar Motor Show 2014

tahun lepas Qatar Motor Show diadakan di Doha Exibition Centre. dan tahun 2014 ini telah bertukar ke tempat baru dengan keluasan yang lebih luas dan selesa iaitu di Qatar National Convention Centre (QNCC). lihatlah gambar di atas…memang sangat besar dan cantik.

dibuka secara rasmi pada 4hb Disember 2011, QNCC mempunyai dewan persidangan 4,000 tempat duduk gaya teater, satu teater 2,300 tempat duduk, 3 Auditorium dan sejumlah 52 bilik mesyuarat fleksibel untuk menampung pelbagai acara.

ia juga menempatkan 40,000 meter persegi ruang pameran dengan 9 buah dewan, dan disesuaikan untuk menampung 10,000 jemputan untuk sidang atau jamuan.

pameran ini berlangsung pada 21hb sehingga 25hb febuari yang lalu.

ok..sedikit saja info tentang QNCC ye..sebab yang sebenarnya nak kongsikan gambar-gambar ni..hehee..jom🙂

DSC_3100

DSC_3101

DSC_3138

DSC_3112

DSC_3132

DSC_3151

DSC_3157

DSC_3165

DSC_3176

DSC_3179

DSC_3182

DSC_3188

DSC_3191

DSC_3192

yup..memang semuanya kereta tak mampu beli..tak mampu milik pun, tapi ianya satu kelainan sebab setahun sekali je dapat tengok motor show. dan yang paling penting telah mengisi aktiviti hujung minggu kami..yes!

ddmk: berkenan sangat dengan kaler merah tu la..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s