nasi biryani paling memukau

sebelum ini telah dikongsikan jjcm kami dalam entry ‘nasi arab paling sedap’, ‘makanan thai terbaik’, ‘restoren anak melaka di qatar’, ‘kita serumpun’ dan ‘restoren thai chi’  serta banyak lagi review tentang makan-makan dalam ruangan Santap.

kali ini nak bagi fully recommendation kalau nak merasa kesedapan nasi biryani basmathi resepi India Utara dan Moghul di Restoren Royal Tandoor.

restoren ini mempunyai cawangannya di Ezdan Mall, Souq Waqif, Souq Wakrah, Al Sadd, Al Khor Mall dan The Pearl.

kalau mengikut selera kami…di sinilah nasi biryani yang paling sedap.

IMG_0341

IMG_0340

~ khas untuk bulan ramadhan, buah-buahan dan cucur kentang diberi percuma.

IMG_0322

~ roti panas-panas baru masak, dihidang bersama hummus.

IMG_1668

~ pilih menu ni- Gush Dum Lamb…fuhhh..2 thumbs up!!

IMG_0327

IMG_0329

harga makanan pilihan kami berharga 62 Riyal semangkuk. nampak je mangkuk tu kecik..tapi percayalah, takkan abis makan sorang..melainkan anda betul-betul lapar.

jika anda datang berpasangan dan makan nasi tak bertambah, order semangkuk tu pun dah cukup untuk berdua.

ddmk: harga yang berpatutan dan puas makan..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s